چگونه وضعیت آخرین بازدید اینستاگرام (Last Seen) را از دید دیگر افراد پنهان کنیم؟




۲۹ام دی ۱۳۹۶ مطالب آپی

همان‌طور که مستحضر هستید، شبکه اجتماعی اینستاگرام در تازه‌ترین به‌روزرسانی خود قابلیت مشاهده وضعیت آخرین بازدید افراد را که تحت عنوان عمومی Last seen در میان کاربران بسترهای مجازی شناخته می‌شود برای مصرف‌کنندگان به ارمغان آورده است. این خود بدان معنی است که مراجعه به حساب کاربری اینستاگرام و جستجوی محتویات گوناگون به‌صورت جهانی و یا محلی از این پس زمینه‌ای را فراهم می‌آورد تا دیگران از وضعیت فعلی و همچنین زمان خروج شما از شبکه آگاهی پیدا نمایند.

مشاهده وضعیت آخرین بازدید افراد در زمینه فراهم آوردن زمینه‌های جلوگیری از بروز سوء تفاهمات و همچنین زیرآبی‌های مختلف از جانب برخی می‌تواند بسیار مفید واقع شود، اما با این وجود باز هم ممکن است تعدادی ویژگی فعلی را در قالب نفوذ به حریم شخصی تلقی کرده و بنای غیرفعالسازی آن را در پیش گیرند (هرچند که مشاهده آخرین وضعیت فعالیت در یک شبکه مجازی به‌هیچ‌عنوان نفوذ به حریم شخصی محسوب نمی‌شود). ازآنجایی‌که کاربران و مصرف‌کنندگان شبکه‌های اجتماعی مختلف از قشر کثیری از انواع و اقسام افراد با علایق، سلایق و ذهنیت‌های متفاوت تشکیل شده‌اند، لذا افرودن امکانی جدید بدون شک مستلزم تنظیماتی به‌منظور شخصی‌سازی آن می‌باشد

قابلیت مشاهده آخرین بازدید شبکه اجتماعی اینستاگرام در حالت پیش‌فرض فعال بوده و همگان می‌توانند از زمان ورود و خروج شما اطلاع پیدا نمایند؛ بر همین اساس در این مقاله آموزشی کوتاه تصمیم بر آن شد تا با یکدیگر نحوه چگونگی غیرفعالسازی و یا به‌عبارتی‌دیگر پنهان‌سازی وضعیت فعلی حساب کاربری را با یکدیگر بیاموزیم.

برای این منظور ابتدا نرم‌افزار شبکه اجتماعی اینستاگرام را بر روی تلفن همراه گشوده و سپس به صفحه شخصی (پروفایل) خود مراجعه کنید.

اکنون بر روی آیکون دارای علامت سه نقطه در گوشه سمت راست بالای صفحه (در سیستم‌عامل آندروید) و یا چرخ‌دنده در مجاورت کلید Edit Profile (در سیستم‌عامل iOS) به‌منظور ورود به بخش تنظیمات اینستاگرام کلیک کنید.

آخرین بازدید

حال کافی است تا صفحه تنظیمات را اندکی به سمت پایین هدایت و سپس گزینه Show Activity Status را غیرفعال کنید. اکنون وضعیت آخرین مراجعه شما به شبکه اجتماعی نامبرده از دید دیگر افراد پنهان و رفتار پیش‌فرض نرم‌افزار نیز تغییر پیدا نموده است.

آخرین بازدید

قابلیت اشاره شده در نوشته فعلی برخلاف نمونه مشابه خود در دیگر شبکه‌های اجتماعی موجود نظیر نرم‌افزار پیام‌رسان تلگرام به دلیل قدمت اندک با محدودیت‌های بسیار بیشتری همراه بوده و تنظیمات آن تنها وابسته به فعال‌سازی و غیرفعالسازی ویژگی می‌باشد (برخلاف پیام‌رسان تلگرام که دست مصرف‌کننده در خصوص سفارشی‌سازی این مهم به‌منظور مشاهده آخرین وضعیت مراجعه توسط همگان، دارندگان شماره موبایل و یا افراد ویژه بسیار بازتر می‌باشد). علاوه بر آن این نکته را نیز باید متذکر شد که سازندگان اینستاگرام در جهت برقراری عدالت و برابری شرایط، ویژگی فوق را به‌صورت دو طرفه مورد توسعه قرار داده و غیرفعالسازی مشاهده آخرین وضعیت حساب کاربری توسط فرد به پنهان‌سازی وضعیت دیگر افراد حاضر در شبکه نیز منجر می‌گردد (درست همانند قابلیت Last seen recently تلگرام).

مشاهده آخرین وضعیت فعالیت شبکه اجتماعی اینستاگرام در حالت پیش‌فرض توسط حساب‌های کاربری مورد دنبال (Following) و یا افرادی که پیامی را به‌صورت مستقیم (دایرکت) به آن‌ها ارسال نموده‌اید صورت می‌پذیرد، اما با غیرفعالسازی گزینه اشاره شده در مقاله فعلی، این مهم از دید آن‌ها نیز پنهان می‌گردد.


مطالب پیشنهادی